2024-08-13 561 浏览
将军澳既呢个商场真系可以话系美食沙漠,好似咩地方既菜式都有,但系都唔系好岩食🥹而呢间吸引到我既地方系佢happy hour有全单7折,悭家既我一定要食啦甘😂😂环境清幽,星期六都冇咩人就真系知呢个商场既位有几难搞,真系甘岩带狗狗黎冲凉先会经过🤭🩵蒜香蜜糖炸鸡唔中意啃骨既朋友可以叫无骨,啖啖肉仲正!等左15分钟左右,好明显真系即炸既,永远都系热辣辣炸鸡最好食,蒜香蜜糖味好出,唔会太甜,食落脆卜卜,炸皮都唔会好厚,肉质都系嫩口既🩵泡菜煎饼系韩国食炸鸡必须要有泡菜,除左本身餐厅会提供既腌萝白,配搭呢个泡菜煎饼都系一个好既选择。用左铁板上菜保持番食品既温度,佢唔似平时食开既脆卜卜煎饼,带有小小湿度,我个人几中意食🩵柠檬沙冰食完啲又热又辣既野梗系要饮番杯冰冻既沙冰啦,冰冻得黎又解渴消暑,夏天黎反杯真系岩晒!
🩵蒜香蜜糖炸鸡
🩵泡菜煎饼