2021-12-12
一直都好钟意系中上环区揾野食,总会发现好多出色小店😙今次黎到以炸鸡汉堡为主嘅小店😋老实讲卡帮妮次次食burger 都一定拣牛😂😂但系试完今次之后先发现原来炸鸡burger系咁好食㗎😋😋我地叫左两个burger,两杯野饮,加多个泡菜牛油果薯格😋🔸蜜糖芥辣鸡肉汉堡 $68▪️炸鸡最紧要热辣辣,做到外脆内嫩,同埋要够多汁,佢完全做到晒呀😋😋加埋蜜糖芥辣酱,清新既感觉😋配料都非常好味,最钟意佢嘅酸瓜👍🏻👍🏻🔸韩式香辣鸡肉汉堡 $68▪️朋友呢个就好友韩国嘅风味,个甜辣酱好惹味👍🏻👍🏻👍🏻两个汉堡嘅炸鸡都超大块👍🏻👍🏻🔸泡菜牛油果薯条$50▪️初头觉得呢个组合非常奇怪,泡菜加牛油果加薯条?系咩玩法?于是就叫嚟试吓!一试就即刻爱上,嚟到原来薯条即系薯格,啲泡菜唔会好辣,泡菜汁渗左入去啲薯格度,非常好味😋😋加埋啲牛油果,感觉即刻健康咗!🔸黑莓活性炭 $36 (35卡路里)▪️一直怕肥唔饮得既汽水,竟然有咁低卡路里既版本!❤️❤️🔸火龙果迷迭香 $36 (50卡路里)▪️少少甜味既汽水,感觉健康好多呀! 佢有唔同set 可以拣,例如burger 加野饮, 任君选择☺️佢仲有d炸鸡set 架😗
我地叫左两个burger,两杯野饮,加多个泡菜牛油果薯格😋
🔸蜜糖芥辣鸡肉汉堡 $68
🔸韩式香辣鸡肉汉堡 $68
🔸泡菜牛油果薯条$50
🔸黑莓活性炭 $36 (35卡路里)
▪️一直怕肥唔饮得既汽水,竟然有咁低卡路里既版本!❤️❤️
🔸火龙果迷迭香 $36 (50卡路里)
▪️少少甜味既汽水,感觉健康好多呀!
佢有唔同set 可以拣,例如burger 加野饮, 任君选择☺️佢仲有d 炸鸡set 架😗