2017-07-24 101 浏览
有一次行过D呢铺,见到铺仔细细得2X个位,但好多人喺外面等位,初头以为佢系D居酒屋,食下,行埋去睇真D个menu同铺名,原来系吃丼(大碗饭)和天妇罗。当时太多人喺度等,所以吾试住,下次先。前几晚喺大埔揾食,起初想食上海野,但当得到马路口时,发觉吾太多人等位,于是改变主意去试呢间。最后都等左半粒钟,要坐吧台,铺仔细细,有少少迫,吾算太舒服。打开餐牌,吾多选择,全部都系炸野,好彩有几款系咖喱。最后叫左一个炸鸡饭,一个咖喱牛饭。店员放低碗饭后,卖相几靓。当第一啖食件炸鸡,热辣辣,我食炸野第一个要求系热炸!佢地坚掂!冇炸干到,有肉汁,碗饭除鸡外,重有一堆菜,再加旦黄酱,最底系饭。炸物加旦黄酱系纯配。好味!但耐何个咖喱饭就一般味,吾太特别。总括: 若此店只卖咖喱饭,我吾会再帮衬,所以我下次再去食饭时,必点"炸物"饭。
,要坐吧台,铺仔细细,有少少迫,吾算太舒服。

打开餐牌,吾多选择,全部都系炸野,好彩有几款系咖喱

最后叫左一个炸鸡饭,一个咖喱牛饭。
店员放低碗饭后,卖相几靓。当第一啖食件炸鸡
,热辣辣
,我食炸野第一个要求系热炸!佢地坚掂
但耐何个咖喱饭就一般味,吾太特别。

2017-06-24