2023-07-13 139 浏览
天气反反覆覆,有时又好翳焗闷热,但系我偏偏要嚟食火锅🍲🍲。咁啱揾到间份量夸张嘅火锅,食到饱一饱😏🤰🏻。👍🏻扬名四海(配黑松露杂菌锅,浓汤猪骨锅,四川麻辣锅,咸酸菜胡椒猪肚锅):个人偏爱咸酸菜胡椒猪肚锅,索晒汤汁,好入味😋🔥。暖笠笠嘅汤入面有唔少胡椒猪肚,超级实惠。💥💥👍🏻牛魔王拼盘(安格斯牛,韩牛,牛柳粒,手切肥牛):🫣肉类质素都唔错,🥇牛肉肉味浓,安格斯牛啖啖肉非常滑,油花丰富,肉味好浓!韩牛一咬好似成口牛嘅油脂满布口腔咁,好肥美啊!🙊🥂👍🏻精选海鲜拼盘(四人份),有扇贝,圣子,海中虾,带子,是日海鲜:扇贝劲大😂,好饱满,海中虾好滑,几爽弹,🙌每个海鲜然味道都突出,互不抢风头。🫴🏻👍🏻蔬菜拼盘:清新爽口,索晒汤汁几正,蔬菜份量多而且够新鲜。整体嚟讲野食用心讲究服务一流❤️❤️,用餐体验好decent🥰🥰。