2010-07-15 64 浏览
九时多, 可以选择的不多, 本来想去食自家乌冬, 不过还有很多人等位耶, 我和朋友不想等, 唯有再周围睇睇有咩好食落到楼下, 行过对面马路, 和朋友讲开荣式, 开了那么久, 但一次都未帮衬过, 朋友问我是食什么的, 日式? 中式? 我答荣式XDDDDDDD, 好烂的一个冷笑话 每人点了一个SET, 包一杯饮品, 我点的鸡藕天成, 听个名就好搅笑, 有一块鸡扒及年藕饼, 这碟饭及格有余, 成碟饭都好够热, 鸡扒肉嫩皮脆, 只系油左少少, 年藕饼又是热辣辣, 好香口, 而饭呢, 够晒热又干身, 一粒粒有咬口, 最爱吃这些饭 朋友的猪颈肉鸡扒饭, 我试了一小件猪颈肉, 不会太un, ok的, 饮品要了冻柠茶, 茶不会太苦, 味道刚好, 正!!事后埋单, 本人冇为意, 找了钱便离开, 后来发觉, 他们只收了我$56蚊, 事后看返相片, 明明一个set要$40, 两个应要$80, 为何只收$56, 莫非找错钱, 或是9点后有折@@a

鸡藕天成
鸡扒拼猪颈肉