2024-02-03 536 浏览
去咗间食锅嘅地方,第一印象就系新鲜过瘾,唔驶讲,直头系色香味俱全🍲!首先,个牛拼盘就攞咗镜,牛利托、牛根啲肉质滑嫩,嚼劲十足,每一样都系香喷喷,有股淡淡嘅甘香。汤底就下咗注蕃茄猪骨😋,酸酸甜甜嘅汤味,够晒提鲜!跟住中场休息咗下,来个四宝丸。ID叫我特别钟意𠮶墨鱼丸,真系爽口得嚟又弹牙,好过瘾!我仲攞咗啲饺子类嘅双拼,喺云吞同水饺当中游走,每一啖都系有惊喜,皮薄肉嫩,新鲜到爆!又点少得扬州炸鱼皮拌莲藕片呢个神招式,一啖下去嘎吱作响,够晒口感。啲西洋菜金菇就叹咗佢清新爽口,整体来讲,均衡又美味🥬!食到最后,之不过个肚仔有限,仲留有啲遗憾……𠮶种服务好到不得了,环境又整齐,正㖞~下次有朋友聚旧,一于直奔呢间,大家一齐食个够本!