2018-09-16
其实住屯门除左会去龙门居扫街,仲有去红桥食甜品🍮!而呢间甜品铺由开铺至今,好出名既梳乎厘pancake🥞 同埋窝夫,晚晚都排哂队紧系要试下啦!梳乎厘pancake 今次叫左绿茶红豆!pancake 好松软,蛋味超浓👍🏽👍🏽有一种入口即溶既感觉刺激味蕾!厚度可以话系热香饼加厚十层!好软熟既感觉😌好似令个人融入左蛋浆禁🤤🤤食过几间呢啲梳乎厘pancake 呢间可以话好好食!可以唔想比绿茶红豆抢左做主角,绿茶cream 并唔多,但够浓味!赞👍🏽 珍珠奶茶窝夫,窝夫平时都食唔少,珍珠奶茶味就好少见😲窝夫都好有蛋味,珍珠更与窝夫浆混在一起!唔会将窝夫同珍珠分开!加埋啲奶茶cream 好正!原来珍珠奶茶同窝夫可以好夹!好有创意,好食🤤🤤🤤呢间既梳乎厘pancake 同窝夫并不是普普通通揾钱既甜品铺!好有心思😍相信未来会创造更多新口味同新食物黎满足顾客既口腹之欲🤤🤤整体黎讲店舖内地方唔多但同朋友一齐食下甜品吹下水就好好👍🏽而且食物好好食!可以满足口腹之欲🤤而且店员见到有位置会安排顾客坐得更舒服😌会由细枱转大枱,好让坐得舒适吹得开心食到美味🤣
整体黎讲
店舖内地方唔多但同朋友一齐食下甜品吹下水就好好👍🏽