Happy Friday 同朋友去咗中环嘅伊利近街soho区,试咗一间主打墨西哥fusion菜嘅餐厅:holy eats 💗餐厅环境好有特色,墙上挂咗好多唔同风格嘅画,仲有标价添~感觉似一个地下艺术馆😻先试咗椰菜花,味道非常香,再配上乳酪同小小石榴肉,好有新意😍🧡加上用孜然炒,层次好丰富😋另外试咗Aglio olio peperoncio,一味好classic 嘅蒜油意粉,但系蒜油好香,意粉亦煮得好好,够弹牙系朋友成餐最钟意既一味❤️仲叫咗佢哋嘅炸鸡,炸得好出色,外脆内嫩,加上墨西哥风味的胡椒香辣味,更加层次丰富😋配合青瓜乳酪好清新🧡另外试咗佢哋嘅Crab Cake,好足料,配洋葱同红椒,口感丰富🥰最后叫左两款酒分别系芒果同柚子味,但味道唔会太甜,几易入口🥳成晚食饭既气氛好好,适合钟意热闹嘅朋友😝

系朋友成餐最钟意既一味❤️

配合青瓜乳酪好清新🧡

另外试咗佢哋嘅Crab Cake,好足料,
配洋葱同红椒,口感丰富🥰

最后叫左两款酒
分别系芒果同柚子味,
但味道唔会太甜,几易入口🥳

成晚食饭既气氛好好,适合钟意热闹嘅朋友😝