餐厅: 十三姨酸菜魚 (置富都會)
资讯:

2023-12-24 683 浏览
📍十三姨酸菜鱼 (粉岭中心) (粉岭)粉岭新运路33号粉岭中心地下149-151号舖超级寒冷气流袭港 ❄️❄️ 食返个热辣辣嘅 巴蜀烤鱼 🐠又辣又热 暖身一流 🤪🤪 五式拼盘 最适合我哋咩都想食啲 青瓜🥒清脆 蒜蓉香解辣一流 😍猪耳、牛舌 大大份 唔算好辣 作为前菜一流 🫶🏻🫶🏻巴蜀烤鱼 🐠🐠 麻辣豆花 少辣🌶️ 选用𫠐鱼 大大条鱼 超厚肉 😌😌肉质鲜嫩皮滑 ,食到啖啖肉 😆😆 配菜都多架 - 有豆腐 、薯仔🥔 莲藕 、莴笋、 芽菜 、青瓜🥳🥳 吸晒汤汁超好味 !!烤鱼附送咗 蔬菜及川北凉粉凉粉几特别 入口软绵绵 滑捋捋 😜😜 食完鱼就可以加汤底打边炉啦 😙😙再加多咗牛肉及莲藕 打边炉点少得牛肉呢 😁😁 大大碟 份量都好多架 🫰🏻🫰🏻 椒盐小酥肉要趁热食啊 🤓🤓 热食外皮脆卜卜架 肉软 🫶🏻 桂花冰粉 冰粉QQ弹弹 桂花酱甜甜哋 好清新 配合得几好,又唔甜 😋😋
📍十三姨酸菜鱼 (粉岭中心) (粉岭)
粉岭新运路33号粉岭中心地下149-151号舖

超级寒冷气流袭港 ❄️❄️
食返个热辣辣嘅 巴蜀烤鱼 🐠
又辣又热 暖身一流 🤪🤪

五式拼盘
最适合我哋咩都想食啲
青瓜🥒清脆 蒜蓉香解辣一流 😍
猪耳、牛舌 大大份 唔算好辣 作为前菜一流 🫶🏻🫶🏻

巴蜀烤鱼 🐠🐠
麻辣豆花 少辣🌶️
选用𫠐鱼 大大条鱼 超厚肉 😌😌
肉质鲜嫩皮滑 ,食到啖啖肉 😆😆

烤鱼附送咗 蔬菜及川北凉粉

要趁热食啊 🤓🤓
热食外皮脆卜卜架 肉软 🫶🏻

桂花冰粉
冰粉QQ弹弹
桂花酱甜甜哋 好清新 配合得几好,又唔甜 😋😋