2022-07-31 44 浏览
焫焫焫焫焫焫着,呢两日真系热到不得了🥵,夏天又系食冰嘅好时候,每次见人食住一个超级大嘅刨冰,心谂会唔会食到牙痛嫁,终于有机会食到甜姨姨之后,发现真系会愈食愈爽嫁🤣今次系食左佢嘅期间限定🎐🍽~奶酱脆多刨冰奶酱多就食得多啦,变左刨冰都系第一次,一上枱,俾佢巨型嘅size吓左一跳🤣,见到布满炼奶同啡色嘅酱,仲闻到花生嘅香味,未食都觉得佢一定足料🤣,佢哋好细心,都知道d冰食到尾都可能会唔够味,佢地额外会跟多一个奶酱俾你。另外,呢个冰仲会跟多一个真嘅奶酱多🍞,真系满足晒两个愿望😍个冰中间位置布满晒花生碎同糖,真好够味呀,食到最后都可以唔洗再加酱,我觉得啱啱好。钟意奶酱味嘅朋友,趁呢个咁热嘅天气,快d试吓,消暑消暑🤤甜姨姨私房甜品 (耀华街) (铜锣湾)铜锣湾耀华街11号地舖#hkfoodie #hkfood #hongkongdessert #香港美食#香港foodie #香港甜品店 #铜锣湾
今次系食左佢嘅期间限定🎐

🍽~奶酱脆多刨冰

钟意奶酱味嘅朋友,趁呢个咁热嘅天气,快d试吓,消暑消暑🤤

甜姨姨私房甜品 (耀华街) (铜锣湾)
铜锣湾耀华街11号地舖