2019-03-20
新一年新开始 饮番个早茶先🙆♂️🙆♀️经过见到好多人食佢个蒸饭同炖汤 蒸饭我哋就未必食得晒🙅♂️ 所以就试个炖汤啦💁♀️姬松茸菌炖鸡汤$30呢个炖汤都唔错㖞 起码有啲味道 唔话加水沟稀💁♀️ 姬松茸好香炖到好淋 男朋友都几钟意食 一盅既汤渣都有唔少 饮得过💁♂️💁♂️💁♂️原只虾烧卖$28卖相都好靓 有原只虾同蟹子系面💁♀️💁♀️ 食起材料都好饱满 又有冬菇香💁♀️ 不过肥猪肉比例就多啲 又湿身啲💁♂️ 怕肥既我食一粒半好了💁♀️虫草花棉花鸡$28呢个超好味哦 棉花鸡首先够晒厚 应该都有3cm 食落好软绵绵 好厚肉 中间唔会中空哂 所以可以吸同锁实啲汁 超推荐!🙆♀️ 鸡肉都有腌过 有啲酒味 都唔错💁♀️💁♀️💁♀️💁♀️💁♀️沙嗲金钱肚$24每块金钱肚又系又大又厚💁♂️ 所以系得三至四块架咋 酱汁都好浓 男朋友轻松ko哂💁♂️💁♂️春风得意肠$33呢个都系餐厅推荐嘅必食 其实出边好多酒楼而家都有 肠粉里包住油炸鬼💁♀️ 油炸鬼都几松脆 不过馅料落得太多芫荽💁♀️ 味道有啲抢 整体唔够咸 要点豉油食就好啲 我就觉得普通啦💁♀️Overall食物都几好食 正常好啲酒楼既水准 可以再黎既💁
姬松茸菌炖鸡汤
姬松茸菌炖鸡汤$30
原只虾烧卖$28
虫草花棉花鸡
虫草花棉花鸡$28
沙嗲金钱肚
沙嗲金钱肚$24
春风得意肠
Overall食物都几好食 正常好啲酒楼既水准 可以再黎既💁♀️