2022-05-01 2315 浏览
依家食饭可以4人一枱,同同事们等咗好耐啦,之前讲好咗一齐去饮茶,今次实现到啦🥳🥳🥳lunch time 比较忙,职员应接不暇,叫咗好几次先加到水/check 单🙈🙈🙈▪️黑金流沙 $49其实佢系奶黄流沙包,个包好软,一搣开,啲奶黄流晒出晒,好多馅!味道好香蛋黄味,唔会好甜!每次嚟都会必叫架😍😍😍▪️沙田乳鸽 $59/只乳鸽size唔算好大只,但外皮烧到好香脆,入面肉质系嫩滑多汁!觉得唔够味嘅话,可以洒啲椒盐,个人觉得原味就够啦😆😆😆▪️脆虾多士 $89多士炸到酥脆,上面仲有成只虾,再配上少少松露酱,一食成个口腔都系松露+虾嘅鲜味,虾肉爽口,酥脆多士,口感层次分明!但食多会有一啲啲腻,浅尝可以了😌😌😌

▪️黑金流沙 $49

▪️沙田乳鸽 $59/只