餐厅: 燒肉男
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-03-10 383 浏览
屋企附近开咗间烧肉店-烧肉男🍖,仲要出左个4点前有买一送一既优惠,佢只限2个套餐有得跟个优惠,一个(set D)系有跟个刺身同令牛肉,另一个(set C)就无,咁我哋就紧系平平地叫个c餐先啦😎😎。限时100分钟入面要做既野有好多:1)出去行一转睇野饮甜品2)用手机落单系咁叫肉3)起势烧肉作为食肉员一坐埋位就2同3不断交换转,烧到埋尾先够胆出去攞雪糕新地食,系食到啱啱好最后一秒行出店舖🤤🤤。佢有好多唔同种类嘅牛嘅部位,例如喺澳洲和牛,一口牛🥩,牛舌,牛肩,牛肋骨。猪肉🐖就有猪腩肉五花肉猪肋骨等等,海鲜就有大虾🦐生蚝清酒煮蚬鲭鱼多春鱼,种类繁多,多不胜数,唔够饱,仲可以叫碗饭🍚食个冷面都得。其实整体𠮶个味道都唔差,样样嘢都好新鲜。甜品就有蛋挞窝夫雪糕Movenpick啫喱慕丝蛋糕生果杯🥴🤭。不过讲真100分钟都唔系好够食,其实小编仲可以慢慢继续食🫣🫣,佢正价时段其实系120分钟,但系俾贵咁多,我又觉得唔系好抵㖞。买一送一嘅优惠,最好就系总共人数系双数,咁样抵啲,如果多咗一个就要食正价俾钱。地点:餐厅位于将军澳中心一楼,以前系泰国菜嘅舖头,隔离有天桥去调景岭图书馆,仲可以行返转头去Popco

1)出去行一转睇野饮甜品
2)用手机落单系咁叫肉
3)起势烧肉

地点:

餐厅位于将军澳中心一楼,以前系泰国菜嘅舖头,隔离有天桥去调景岭图书馆,仲可以行返转头去Popcorn商场行街😏。

环境:

座位宽阔,家私新净,空气流通唔会太局促,开阳嘅环境睇到入边。

价钱:

如果两个人买一送一优惠,大概$280一个人,第三个人就要食正价$500啦。但系以买一送一嚟讲,质素系几好嘅,性价比几好,建议大家趁住仲有优惠快啲嚟试吓啦🤩。

服务:

用手机落单,店员都好快送到过嚟,可以要求换铁丝网,要求清酒啤酒,食咗过咗少少龙,都唔会即刻赶我哋走🥸🥸😎🤩。
用餐优惠
优惠券