2014-04-19
之前约女友人LT搅寻日(18-4-2014 Fri)耶稣受难节BBQ,佢带住两个女,都系要就佢o黎呢o度,呢o度公众假期大人同高过一米三o既小童,每位收$120.00,唔知几米至一米三高o既小童就收$90.00,开炉费$40.00,但冇时间限制任烧同炭都任用,咁LT就话1:30pm开始烧,叫我o地烧到夜晚食两餐.我周男友就o系2:00pm左右到,LT同女友人WK都系o岩o岩到,揾到最后两个有簷蓬o既位,我o地攞好o野后就开始烧.其实味道都同之前o既冇乜分别,不过今次我o地烩o左好多蕃薯,因为好甜.而佢有熟食,就系排骨粥,炒面同咖哩,由于LT大女LWT想食炒面,我就夹两碗试,睇就好似几油,但食落就又干又冇味,差劲.而烧咁多样o野中,香茅猪扒冇乜香茅味;叉烧好松同好甜;黑椒牛扒都竟然系甜;肠仔几咸吓;牛丸好辣;鱼蛋,墨鱼丸都唔弹牙.系鱿鱼就好啲,有鲜味.其他o既都只系平平无奇.卫生:LT同WK虽然都系2:00pm至到,但都重系第一批人,佢o地话,原本想要唔受西斜影响o个张,但枱上o既o野冇人执,以为有心要,点知原来系前一晚o既o野.
系鱿鱼就好啲,有鲜味.其他o既都只系平平无奇.
卫生: