2023-01-01
第一次写食评,真系烧到一肚气,不吐不快😡前排谂住同朋友一齐去bbq, 于是上OpenRice 睇下,见到什么隐世农庄,世外桃源,食物高质素…好啦,咪book咗去烧嘢食。点知一到埗就知道中咗伏,一片烂地,完全唔觉咩世外桃源,隐世好地方🙄不过山长水远嚟到,周围又咁荒芜,别无选择,于是只好继续。入到去,发现D设施都系残残旧旧,board game 可以任玩,但完全唔吸引,又多尘又残缺,遥控车仔玩唔到嘅(问咗职员,佢话坏咗)唯一有个弹床可以跳下,但都系烂烂地🤷🏻♀️小朋友闷到爆。好啦,开始烧嘢食,个职员攞咗一盒盒完全冰的食物出嚟,即系10只冰鸡翼黏埋一齐,完全分开唔到嘅,其他食物例如鱼蛋、肠仔、烧卖又系冰封咗嘅,用烧烤叉插唔入,同职员反映,问佢地有冇解咗冻嘅食物,因为真系烧唔到,答案系全部都系冰嘅,你地等下啦!ok, 咪成盒鸡翼放上烧烤网等解冻,睇住D水滴下滴下,咁样烧嘢食我都系第一次,明知会有一大班客人来帮衬,点解唔可以做好少少,做返基本野-溶下雪!之后坐坐下,闻到阵阵猪屎味,唔知呢样系咪农庄嘅卖点,贴近田园,但我真系唔多识欣赏!最后当然等唔到D冰溶啦,就这样浪费了一个晚上,烧到一肚气,完全
好啦,咪book咗去烧嘢食。
最后当然等唔到D冰溶啦,就这样浪费了一个晚上,烧到一肚气,完全无下次!