2024-09-22 301 浏览
继续同平哥食冰室,今次去咗红磡站楼下,尖东喷水池附近嘅富华冰室。听讲呢间出名烧味,我哋嚟到就叫乳猪五宝饭,点知乳猪卖晒😂跟住就嗌咗烧鹅五宝,听讲佢个烧鹅都几出名,所以每张枱上边,都配咗一支酸梅酱,应该好多人都叫烧鹅。烧鹅皮脆肉嫩,配埋酸梅汁,真系几好食。叉烧系半肥瘦,有小小浓边,几好食。烧肉个皮松脆好食。烧味几高质。然后我哋仲叫左all day breakfast 同菠萝油餐,菠萝油配红豆冰好好邪恶,但好味。牛油够冻,菠萝包够热。All Day个鱼柳又大又热辣辣,平时吾想食饭面,叫一个all day都够晒饱。埋单200几蚊,尖东黎讲,都几抵食,当晚都好多日本人同泰国人嚟食😂😂丫侍应哥哥好落力!

• 烧腩仔