2022-10-24
平日接近两点嚟到,唔使等位嘅 (不过我个friend 都有book到😂)menu入面好多款set lunch都好吸引,不过似乎都系A4和牛最吸引我哋🤣A4和牛烧到大约五成 (冇特别问我哋想要几成),个口感同油份都系正到爆,再食啖饭,真系冇得输!其他配菜同蒸蛋都唔错👍🏼我自己其实好钟意食寿喜烧,但系唔知点解通常喺香港食到嘅都系呢种一大锅汤嘅寿喜烧。呢锅其实系好食嘅 (咁梗系啦话晒系A4和牛㖞)只不过我自己都系钟意少啲汤个汁㶶好多嘅𠮶种寿喜烧。整体嚟讲我非常满意个lunch,当然俾得呢个价钱要有返呢个质素先得,所以性价比嚟讲唔算好高,不过味道就真系唔错!呢餐饭有个小插曲,话说其实呢餐饭系我个friend请我食生日饭,佢喺book位嘅时候已经讲咗话甜品想写happy birthday 同埋我个名,后来打嚟confirm Booking嘅时候我个friend忙冇听到电话,结果最后到出席嘅时候话甜品冇得写字,因为要预先准备,所以我喺服务上扣咗少少分,虽然我个friend冇复佢哋电话系唔啱,咁但系一开始就讲咗嘅时候咁我觉得作为呢啲级数嘅餐厅唔应该assume唔要,而系准备咗先。Anyway,除咗呢
整体嚟讲我非常满意个lunch,当然俾得呢个价钱要有返呢个质素先得,所以性价比嚟讲唔算好高,不过味道就真系唔错!呢餐饭有个小插曲,话说其实呢餐饭系我个friend请我食生日饭,佢喺book位嘅时候已经讲咗话甜品想写happy birthday 同埋我个名,后来打嚟confirm Booking嘅时候我个friend忙冇听到电话,结果最后到出席嘅时候话甜品冇得写字,因为要预先准备,所以我喺服务上扣咗少少分,虽然我个friend冇复佢哋电话系唔啱,咁但系一开始就讲咗嘅时候咁我觉得作为呢啲级数嘅餐厅唔应该assume唔要,而系准备咗先。Anyway,除咗呢样嘢之外,现场服务系唔错嘅。