2021-09-20
餐厅环境好阔落,大块玻璃可以睇到街外边嘅境况,坐得好舒服,侍应好贴心,会主动帮我哋更换炉板,坐低已经即刻上咗前菜,仲有主打嘅泡菜,泡菜好入味,唔会好辣。青肉蜜瓜沙冰 卖相好靓,原个哈密瓜做杯上,有好多粒圆形哈密瓜,食极都仲有,水果好鲜甜,沙冰唔会太冻,感觉啱啱好,饮落甜度适中,推介!寿喜烧和牛西冷好大块,烧嘅时候好香牛味,好易烧,好快熟透,食法好特别首先要同生鸡蛋搅匀,之后再包住𠮶饭波食。担担味噌茄子茄子份量好多,有大概8-9大大块,混合肉碎一齐食,啲茄子吸咗担担味噌肉碎味,咬落仲好Juice。庆洲极上黑毛猪梅肉比较厚身嘅猪梅肉,烧好咗之后,再将边位烧香,丰富嘅肉汁,好香肉味,唔韧!济州活鳗鱼十分推介,鳗鱼好新鲜,鱼皮烧出嚟好香脆,配埋鳗鱼汁就更佳!和牛牛肋肉有十几块,脂肪比例适中,厚薄度适中,容易烧,加少少盐更加带出牛肋肉嘅香味。和牛三文治唔使烧即刻食得,面包烘底香脆,和牛好厚身,口感好特别。
青肉蜜瓜沙冰
担担味增茄子
庆洲极上黑毛猪梅肉
庆州极上黑毛猪梅肉
济州活鳗鱼
十分推介,鳗鱼好新鲜,鱼皮烧出嚟好香脆,配埋鳗鱼汁就更佳!
和牛牛肋肉
和牛三文治
唔使烧即刻食得,面包烘底香脆,和牛好厚身,口感好特别。
和牛三文治