2022-06-16 77 浏览
门口个牌大大个灯神卡通,成个烧山咁嘅样,原来系佢开嘅食足3个钟嘅放题,食物选择超级多!熟食,刺身寿司烧肉,蒸品,甜品,糖水,任饮酒精饮品仲有清酒!omg!!好多盏土耳其灯,全程播阿拉丁(神灯/灯神),壁画系jasmine. 环境好阔落,坐得好舒服,慢慢食一d都唔急,大家都可以拣到啱自己食嘅野。手机落单,上菜都几快。野食摆盘几有心思,好多装饰嘅生菜,有时有菠萝。烧肉最尾要食烧菠萝,无咁饱帮助消化。个炉系用发热线,格网烧,唔会弹油,仲可以较火力。都唔容易烧㶶。抽气都几快,睇到d烟喺炉边即刻抽走嘅。选择太多,所以上枱每样野份量都偏少,但石锅饭见隔离枱系成个lunch size咁大兜。。。点食啊?~~~Menu有珍珠奶茶,但𠮶日卖晒。。。叫咗仙草奶茶,好饮,但无得拣少甜,好够冻!雪糕红豆冰劲大旧雪糕,饮野都饱晒!自取饮品柜劲多野饮拣!仲有雪糕柜,真系超多野拣!肉方面我地食level 2餐,有特饮,美国安格斯牛肉同水产。刺身质素都唔错,带子鱿鱼,三文鱼都几新鲜软滑,味道几浓郁。食早鸟时段最好,一早身已经中午,开始嘅时候就好肚饿,食3个钟饱到夜晚唔洗食,全日净系食一餐!
门口个牌大大个灯神卡通,成个烧山咁嘅样,原来系佢开嘅

食足3个钟嘅放题,食物选择超级多!熟食,刺身寿司烧肉,蒸品,甜品糖水,任饮酒精饮品仲有清酒!omg!!

抽气都几快,睇到d烟喺炉边即刻抽走嘅。

自取饮品柜劲多野饮拣!仲有雪糕柜,真系超多野拣!