2021-05-04 261 浏览
同女朋友一直见咁多人排队,一心谂住应该唔会难食呱,咁啱今日未有人排所以去试下。点知俾一班戏子呃咗。唔会再有下次餐牌选择唔多,谂住上openrice睇下有乜好推介,点知人地食果啲我系餐牌到揾唔到,🥲坐咗好耐先求其点咗一个薯条,一个鸡肉沙律同一个烧春鸡。🥗第一个嚟嘅鸡肉沙律,我食到啲鸡肉有啲怪,我本人接受到,但我女朋友话啲鸡肉好似腊肠味。🍟第二个出场嘅薯条,见人人枱都会有一客,所以都点嚟睇下系咪咁好食。正常薯条,一食都知系超市买返嚟嘅袋装薯条,咁都难食就折得。🍗终于主角出场「烧春鸡」,手掌嘅大小收$168😓唔紧要,出嚟食饭预俾你呃😒但你都唔好整到渣过旧木头呀,你不如直接叫我食咗张枱佢,我同女朋友直头系咬唔郁呢张「鸡枱」所以只系食到1/4只,连只鸡髀都可以系渣㗎⋯⋯

2021-04-24