2023-06-05 1309 浏览
逸东酒店food court|📍The Meat Co♡秘制香草烧春鸡+汽水♡|💰$78+$10🤔个人觉得卖相麻麻哋😂烧春鸡跟餐可以配埋梛菜沙律、炸薯条、任选一款酱料。❶作为主角嘅烧春鸡已经好细心咁整成切件唔系全只上,所以食落方便好多💛肉质正常,但味道过咸,唔洗额外酱汁都好咸🥲食得有啲辛苦…❷餐厅提供嘅酱汁款式都几多,包括有:芥末、烟熏烧烤酱、阿根廷香辣酱、法式伯那西酱汁、蓝芝士汁、特浓胡椒汁、红酒汁、洋葱烧汁、照烧汁、蘑菇汁、莎莎青酱同埋香辣蒜蓉汁❸炸薯条份量其实唔多只不过系用张纸托住咗,所以望落份量几多😂薯条嘅调味粉甜甜哋但个味道几正🫶🏻❹沙律口感爽脆但食落有少少苦虽然呢间餐厅系主卖系牛扒,但食过一次个味道都好普通( ・᷄ὢ・᷅ )个人觉得嚟呢度可以净食薯条😂
逸东酒店food court|📍The Meat Co

♡秘制香草烧春鸡+汽水♡|💰$78+$10