2016-01-25
好几年前都来过大尾笃吃网烧, 不过因为远所以都没有来喇。今年倒数原本book 左位食自助餐, 不过又赶唔倒时间去食。所以cancel左,正心急今年的倒数到底要点样过, 就接受提议去大尾笃网烧。原本想找最多人去的那间, 不过都full了, 就揾左呢间反正未试过,就入去试下。觉得佢比较好又方便的就是已早把食物加上了竹签, 样拎食物的客人方便之余, 烧起上来都很方便。全程只有像外佣国藉的员工来执头执尾,见倒佢都觉得辛苦。有样东西值得一提, 其实佢张台的设计即有个凹位将个炉放入去, 唔知咩原因, 个凹位已经冇用,仲将成个炉夜在上台, 如果你坐系度或者生得矮少少, 其实真系会烧得比较辛苦。矮屎得得既我就系好一个好例子, 感觉不太舒服。这里的环境也不错, 有位置泊车都好方便。系就好似静左D, 倒数都静, 其实佢有播音乐既, 不过好细声,加上根本唔会有人听,所以我个人觉得佢整部电视会仲好, 至少D人唔洗望住个电话黎到数。食物质素:个人觉得比起别家同区出名的网烧真的有些差距, 味道上肉类的味道感觉味道一般,没有特色。而且如图所见, 4人一同进来送的蚬肉十分细少, 根本吃不到肉,觉得这样还入货有点浪费。
正心急今年的倒数到底要点样过, 就接受提议去大尾笃网烧。
全程只有像外佣国藉的员工来执头执尾,见倒佢都觉得辛苦。
矮屎得得既我就系好一个好例子, 感觉不太舒服。
饮品不够不在话下, 其他都要加钱的, 除了入场费, 还有很多需要另加的食物和饮品费用。
至于食物款式, 一般烧物都有齐, 选择都多, 味道也可以。看见这家店很用心的把竹签加上食物, 觉得很好!!!
特别推介 大肠!!!! 大肠真系好好味!! 同埋肉类都好吃和多款式!!
是个愉快的经历!