2023-07-07 184 浏览
校长烧肉日韩料理 (沙咀道)荃湾沙咀道298号翡翠广场2楼难得今晚约左好耐无见既旧同事出黎食饭,不过我就想食火锅,佢又想食烧烤,真系几难搞,好彩我灵机一触谂起呢间放题,记得之前黎帮衬过感觉几包罗万有,咩都有得食所以即刻打黎Book位餐厅位于荃湾心脏地带沙咀道,非常方便,上到餐厅原来好大间,座位非常阔落,而且自取食物区都好大,生熟食物加埋起码过百款呀,肯定紧有一款岩你口味烧烤既配料真系好多,最钟意就系腌制过既肉类,非常入味,真系食到停唔到口呀,另外仲有一样嘢值得一赞既就系,烧烤炉上面既牛油纸,职员好细心,不时都会主动帮我地更换,好细心火锅方面,虽然唔系主打但系配料都几多,基本上大路既肉类同丸类都有齐,我就主要食肥牛,至于汤底方面都有成3款,非常有诚意,本人就大力推荐寿喜烧汤底啦,甜甜地好滋味放题刺身当然唔少得啦,除左基本既三文鱼,赤贝,鲍片之外,最惊喜就系有超大只既赤虾,成只手指咁粗,仲要超新鲜,入口鲜甜弹牙,真系估唔到
校长烧肉日韩料理 (沙咀道)
荃湾沙咀道298号翡翠广场2楼