2018-01-28
上网揾日式烧肉,见到有介绍,睇相d肉,刺身都好新鲜,好令。于是订位一试。到左尖沙咀,店舖地址都易揾,上到去坐低,店员话因为订座所以送一板海胆,颜色唔太好,不过送既就唔好要求咁多。到开场肉送泥,哗!点解同我睇相差咁远,肉细细片,d色霉霉黑黑咁,仲已经林左。多么的不新鲜!同平时个d2百蚊任食差唔多!但佢收3百几蚊的!见到咁已经觉得今舖中伏了!肉好多都细细片细细条,烧完真系得反条肉丝🙄咁刺身是ok的,质素不差,款式都唔算少饮品是要每位加$30(what!!!)无酒精饮品如果饮酒就加$50,可以任食sake.如果会饮酒的话就抵,可惜我地是唔饮的,咁唯有加三十个大洋饮可乐吧!🤦🏻♀️除左烧肉,刺身外我地都无无咩食其他野,唔抱期望试了,有生菜夹下肉就算。到最后反而觉得烧菠萝先系日最好食既.....甜品无。连雪糕都无杯。待应态度是做又36,唔做又36。有时会时运高睇唔到。成日问介唔介意夹埋旧烧肉落炉,因为佢想收左个碟,成炉都满左了,仲点夹落炉!点解唔问我地:你地介唔介意生食食左去?因为我想收左只碟。🤣最后埋单人均消费$360咁既价实情唔值✋🏻无下次了,伏已中
但佢收3百几蚊的!
见到咁已经觉得今舖中伏了!
肉好多都细细片细细条,烧完真系得反条肉丝🙄
咁刺身是ok的,质素不差,款式都唔算少
饮品是要每位加$30(what!!!)无酒精饮品
到最后反而觉得烧菠萝先系日最好食既.....
甜品无。连雪糕都无杯。
最后埋单人均消费$360
咁既价实情唔值
✋🏻无下次了,伏已中