2022-06-25 164 浏览
🥳九龙湾烧肉定食😚------------------------------💛烧牛舌丼👅-💵68牛舌多到铺满哂成碗饭🤩再加埋牛角烧肉汁👏🏻简直系绝配🤤但系可能烧得耐咗啲🤏🏻牛舌有啲韧🤨💛豚肉丼🐖-💵76豚肉再加温泉蛋🥚好好味呀🤤🤤🤤豚肉一啲都唔韧🤩越食越上瘾🤓我地认为豚肉丼好食过烧牛舌丼😃------------------------------🤤好味度:7.5/10🧚🏻回头率:8/10牛角次男坊 (九龙湾)🇭🇰九龙湾牛头角道77号淘大商场1期地下G143-162号舖#九龙湾美食 #九龙湾 #淘大花园 #牛舌 #烧肉 #饭 #淘大美食 #人气美食 #情侣好去处 #日本 #香港 #美食 #香港美食 #吃货 #九龙湾好去处 #食好西 #香港好去处 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #hkig #hkfoodblogger #hkfoodblog
🥳九龙湾烧肉定食😚

💛烧牛舌丼👅-💵68

💛豚肉丼🐖-💵76
🤤好味度:7.5/10
🧚🏻回头率:8/10

牛角次男坊 (九龙湾)