2018-07-09
朋友聚会想揾个地方食个饭倾下计,来来去去都系日本放题,真系食到有啲闷,朋友提议今次去试下烧肉放题,于是提前打去订定位餐厅以ipad下单,环保又方便!黎到先发现,原本7点前离座或10点黎入座有88折,折上折真系好抵! 员店话将餐厅「收藏」于openrice,仲有个海鲜并盘送海鲜并盘包括有海虾、扇贝、鲍鱼、生蚝、贵妃蚌,4个人以上仲多一个甲罗烧黎食放题,唔少得既一定系刺身啦!刺身件件都肥大厚切,而且新鲜油甘鱼鱼味鲜甜,吞拿鱼入口即溶,甜虾鲜虾,带子口感爽口鲜甜再来就系今晚既主角烧肉喇烧肉有好多选择,头一伦先拣左厚切牛舌、薄切Jumbo 小牛排、牛胸腹肉等等!而且系以件数下单,想食几多件都得,绝唔会浪费!当中最令我难忘既一定系盐烧厚切牛舌牛舌口感爽口,牛味浓郁,厚切令口感更加丰厚食完牛再食鸡明太子鸡奕尤其特出,鸡奕内酿左好多明太子,涨卜卜又好食! 鸡肉串亦都唔错,鸡肉好嫩,配上大葱又系另一番风味除左牛排外,仲有牛胃牛肠,仲有牛拍叶,真系谂到既都有牛拍叶味道调得几好,口感爽口食左咁多肉,仲唔轮到海鲜餐厅有注明各样海鲜既烹调时间,跟住佢既指示就冇死啦!鲍鱼鲜甜,但可能我地挂住倾计,所以烧得干左少
黎食放题,唔少得既一定系刺身啦!
再来就系今晚既主角烧肉喇
当中最令我难忘既一定系盐烧厚切牛舌
牛舌口感爽口,牛味浓郁,厚切令口感更加丰厚
食完牛再食鸡
除左牛排外,仲有牛胃牛肠,仲有牛拍叶,真系谂到既都有
牛拍叶味道调得几好,口感爽口
鲍鱼鲜甜,但可能我地挂住倾计,所以烧得干左少少 海虾都算大只,口感爽口,都唔错!
贵妃蚌好大只又厚肉
蚝
叫完埋单,店员仲送上雪榚,好满足呀