2023-05-28 81 浏览
餐厅光猛,全新装修,最吸引我嘅系每一枱都有电视机,一路烧肉一路睇电视,超爽👍最后拣咗晚市定食,平,靓,正,性价比极高💯大胃王唔够仲可以追加小食,价钱$10-45不等😋另再追加饮品,只系$5-15👍$5仲可以追加”燃”手推介既自家制冷泡茶,有凤梨桂花茶,菊花雪梨茶,竹蔗茅根茶,金桔百香果茶,酸梅茶,玫瑰洛神花茶,红枣桂圆茶,简直包罗万有花多眼乱呀😍饮品抵过茶餐厅加钱转饮特饮喇👍餐厅仲有四款生啤任君选择,最特别嘅系有来自日本嘅SUNTORY黑啤,配烧肉好夹🥳晚市定食 (星期一至四限定)🔵三色丼定食(三文鱼,油甘鱼,吞拿鱼) $158.0满满的鱼生片,三文鱼油脂分布均匀,油甘鱼鲜甜,吞拿鱼筋少鱼味浓,寿司饭味甜微酸,口感紧实,有嚼劲,米饭嘅质感和味道衬托了新鲜鱼生片,真系食唔停口特选烧肉定食(猪腩片,牛小排,蒜香松板鸡)$198猪腩片烧完肥而不腻,牛小排脂肪均匀入口即溶,牛味浓,蒜香松板鸡又香又滑,配埋佢哋特制嘅酱汁,一碗饭真系唔够㗎🤣所有定食配前菜,蟹子沙律,蚬肉面豉汤同甜品😍特别一提佢嘅前菜系海带芽好爽脆,蚬肉面豉汤嘅蚬肉好大只好足料👍
最后拣咗晚市定食,平,靓,正,性价比极高💯
大胃王唔够仲可以追加小食,
价钱$10-45不等😋

晚市定食 (星期一至四限定)
🔵三色丼定食
(三文鱼,油甘鱼,吞拿鱼) $158.0
满满的鱼生片,三文鱼油脂分布均匀,油甘鱼鲜甜,吞拿鱼

特选烧肉定食
(猪腩片,牛小排,蒜香松板鸡)

所有定食配前菜,蟹子沙律,蚬肉面豉汤同甜品😍
2023-05-24