2024-12-17 200 浏览
好耐冇食放题,放题真系一样架吾中就会想食嘅野食。尖沙咀金马伦道有一间餐厅叫烧魂,名符其实有烧肉,其余有刺身 寿司 一品料理等食物,食材丰富。首先试嘅当然系刺身,有三文鱼 鲍片 甜虾 八爪鱼🐙全部都好新鲜!三文鱼向来系大家放题不二之选。寿司款式特别🍣同出面有所不同,松露熟虾寿司🦐配搭新颖 盐烧三文鱼逼出油脂 比想像中好味😋鳗鱼软稔 酱汁入味🤎牛油粟米🌽牛油味香浓💛粟米香甜,食亲放题必叫~炸物同样出色,数款炸物同样香脆可口,香芋丸馅料香甜软绵💜炸虾虾肉爽口弹牙🍤牛乳忌廉饼忌廉好creamy🤍呢度最特别系有埋烧肉放题,食咗猪肉先🐷盐烧猪颈肉最令我印象深刻,充满嚼劲。盐烧豚肉就食到原始猪肉味。孜然鸡翼少还原到谭X土匪鸡翼😹牛肉用料上乘,有黑毛霜降和牛🐮油脂分布均匀。薄切牛舌亦好有嚼劲👅西柚汁霜降和牛多咗酱汁味道更升华😊
好耐冇食放题放题真系一样架吾中就会想食嘅野食。尖沙咀金马伦道有一间餐厅叫烧魂,名符其实有烧肉,其余有刺身 寿司 一品料理等食物,食材丰富。

牛油粟米🌽牛油味香浓💛粟米香甜,食亲放题必叫~
2024-12-13
  • 刺身