2022-06-20
旺角韩烧店都唔少,今次朋友拣呢间系旺角中心后边,成栋大厦都系食店,呢间系9楼一出䢂就系餐厅,味道唔算重,抽风都算唔错落单就用电话QR code 落嘅,饮品酱料小菜就可以系雪柜自己拎,饮品选择都唔少,汽水韩国果汁啤酒都有菜单上有齐猪牛羊鸡,仲有海鲜同小食同熟食,样样都可以试到啱哂风呢啲腰阔肚窄嘅人😆牛我就最钟意呢款,薄得嚟有牛味,而且配堆大蒜烧完加烧肉汁超正,encore 咗好多碟🤪猪肉就当然唔少得猪亚花,呢度有齐原味辣味,我就觉得原味烧出猪油最正,嫌太油腻仲可以order 蔬菜盘包住食海鲜唔少得嘅就系带子啦,烧到两边焦香就咁食已经好弹牙,咖哩鱿鱼都腌得够入味熟食有炸鸡炸饺子之类嘅,俾我都系留返个鸡食多两件烧肉🤓辛辣面有就好正常,呢度竟然有韩式水冷面😱😱 食烧肉食到热辣辣,食返个水冷面即刻令口入边嘅油腻感冇哂,清一清味蕾又可以再食过🤗呢个都一定要order 呢,如果店家有铰剪可以剪断啲面就更加好啦最后仲有4款雪条,可以一人拣一条,全部都系韩国牌子嚟㗎,芒果好似食紧芒果沙冰咁,食完成餐就大满足了😝
一出䢂就系餐厅,味道唔算重,抽风都算唔错
熟食有炸鸡炸饺子之类嘅,俾我都系留返个鸡食多两件烧肉🤓