2018-05-11 126 浏览
已经唔知几多年冇试过呢啲任食烧肉,食日式烧肉通常会去到日本先食,今次朋友就约咗黎食烧肉。装修同个格局都俾人一种好干净嘅感觉坐低之后店员就会比部tablet我哋点餐基本上所有$0嘅嘢都可以任食,就咁睇啲款都几多,又有刺身又有肉又有海鲜,啱晒啲食肉兽即系我。不过要留意嘅就系 所有饮品无论果汁或酒,都系需要另加费用嘅,不过佢都有供应热茶,加唔加就睇个人喜好~未点餐之前,佢就率先送上烧肉拼盘,呢六款系餐牌上都可以嗌返,有齐晒牛同埋猪~开始之前我就食个沙律先,带子同三文鱼仲多过菜。食食下就上埋刺身,甜虾同北寄贝都几鲜甜,反而三文鱼麻麻,冇乜味搞咁耐 先食到第一块烧肉,牛仔骨系几有牛味又juicy 必食!个炉火够大 好多款牛都系烧两烧就食得,好似牛仔骨咁连骨就要烧耐少少,另外啲肉都有预先腌过,所以唔使点酱都好够味,不过点埋烧汁就多重风味姐~海鲜类 最搞笑系连鲭鱼都有得烧,即刻嗌黎烧下睇下好唔好食,结果系同日本便当入面个旧鲭鱼一样,一样咁好食腌过嘅鱿鱼个味都唔错架~尾声就开始烧啲素,牛油金菇!好好味!沟埋粟米食又得,几啖食晒。仲有生菜本来谂住包肉食,但见佢成盘上又打消念头了。今次久违的烧肉体验都不错

装修同个格局都俾人一种好干净嘅感觉
坐低之后店员就会比部tablet我哋点餐

开始之前我就食个沙律先,带子同三文鱼仲多过菜。

腌过嘅鱿鱼个味都唔错架~

尾声就开始烧啲素,牛油金菇!好好味!

沟埋粟米食又得,几啖食晒。

仲有生菜本来谂住包肉食,但见佢成盘上又打消念头了。

今次久违的烧肉体验都不错,下次再黎都唔会拧头了~
2018-05-03
午餐