2019-10-10
初次品尝,我同朋友都决定拣个最平既 package 试试佢先! $198一位,系严选美国牛肩肉放题 + 刺身套餐饮品方面就用呢张纸落 order 既,有冻有热,除有一般既饮品,如可乐,乌龙茶等,重有好几款餐厅自己调教既饮品,冰沙,奶昔都有,都可以试试餐厅唔大,所以其实都一眼睇晒主要拎野食既地方,除左有多款火锅配料之外,都有一d系可以用黎做烧烤用既,例如三文鱼,烟鸭胸等呢几款既前菜都几好食,可以自己仼意拎既,而右边果两粒𫠒鱼烧就真系估唔到禁好味!真心高质,除左够热,食落层粉一d都唔浆住个口,亦食唔到有粉粒,出色!再讲讲呢度既玩法,佢个炉系火锅同烧烤都系同时进行,可以讲系同一个位添架。左边系我地拣既蕃茄汤火锅汤底,都唔错,味道系香浓既,亦有多件蕃茄及芫茜葱系入面。右边就系铁板烧烤。几款前菜都几好食架第一样先黎既就系刺身头盘,感觉都ok既,因为都新鲜既,一共有4款刺身,而份量都系两人份黎既当中,甜虾比较较为出色,系大只既甜虾黎既,味道鲜甜,唔错唔错我先试左铁板烧果边先,都几得意,铁板上有张牛油纸以防痴底,而铁板既温度亦非一放块肉上去就即好强力既烧烤,而系比较微温少少禁去烧肉,都几特别同一般烧
几款前菜都几好食架
同一般烧肉既感觉好唔同,我谂感觉上好似无咁热气!
火锅果边就正常啦,吸晒香浓既蕃茄汤底
出前一丁就真系唔少得,真系好正,当煮完个面,再加返d调味粉同麻油捞起,不得了!
烧菠萝都正㖞,呢个有惊喜,真系够香甜
最后既呢杯朱古力慕丝布丁都ok,好够香浓,算系完整禁食左呢餐新尝试既晚餐