2024-01-21 184 浏览
呜呼,足足满足!今晚嘅大鸿辉,就系一场烧肉界嘅味觉狂欢啊🤤!当我啖啖叹𠮶啲炭火嘅嚟嘅极上和牛海鲜,只能用「惊为天人」嚟形容!LV4极上和牛头盘,每一块牛肉都肥美得嚟,吃落去幼滑得黎,咬落𠮶啲肉汁四溅,有阵阵嘅木烟香,嗱嗱临个味儿,真系食完一块又一块🥩。牛小排嘅质感滑溜,沾少少𠮶个秘制酱汁,瞬间层次感爆灯;而𠮶烟薰壸渍封门柳,咸香得嚟唔腻口,系佢碳烤得啱啱好嘅火侯,绝了!海鲜方面,个鲭鱼外皮烤得啱啱好,保留住肉嘅鲜嫩,满口生津。至于牛油清酒煮蚬,够晒香滑,个汁仲饮得㗎!再嚟两杯清冽嘅冻茶,真系大快朵颐😋。甜品就留咗俾紧凑咗嘅豆腐花同冷冻嘅雪糕,收尾咁滑咁细腻,简直系精致嘅滋味完美结局🍧。喺呢间「非小店」嘅体验中,只有一句嚟总结:唔使好贵,食得充足又满足!要再约?必须啦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!