2024-08-08
侄女就至钟意食烧肉,今日就同佢去食位于大角咀嘅一方烧肉一入到去,就会提供前菜-韭菜花配上海蜇,酸酸甜甜好开胃睇menu就见到平日一至四有晚市套餐优惠,$168就可以自选三种肉,仲有沙律,一个主菜(冷面、热乌冬、饭),超级抵食啊!而我同侄女两个各自拣咗冷面同埋热乌冬,而最后仲有两粒雪米糍!!! 仲系荔枝味😁😋😋😋员工服务态度好好,会首先用牛脂肪同我哋开炉,然后就将个烧肉舞台交返畀我哋(笑😂讲返啲肉,我哋叫咗2个3款套餐,试咗美国牛小排,肩胛小排,盐烧牛舌,车海老同埋广岛蚝😋每款都有3-4块,同侄女每款都可以试吓!赞👍🏻最令我哋惊喜系美国牛小排,本身惊有厚度会好靭,但完全唔会!!超淋,而且调味啱啱好~而肩胛小排就比较薄身,油脂好丰富,我就最钟意呢个😍车海老都必食,好新鲜,最重要当然系个虾头,虾膏配上虾肉,正!!!而广岛蚝都好鲜甜,而职员都好热心提醒我哋几时食得!要特别讲下酱汁,分别有盐,烧肉汁仲有柠檬汁,个柠檬汁拎去点牛舌简直系Perfecttttt💛👍🏻最后仲加码咗个60g嘅和牛大判烧,职员主动帮我哋烧,对肉有精准嘅把控,然后放入蛋液中,仲劲细心帮我哋一分为二!呢片和牛真系令我感受到入口
一入到去,就会提供前菜-韭菜花配上海蜇,酸酸甜甜好开胃
而肩胛小排就比较薄身,油脂好丰富,我就最钟意呢个😍
而广岛蚝都好鲜甜,而职员都好热心提醒我哋几时食得!
最后仲加码咗个60g嘅和牛大判烧,职员主动帮我哋烧,对肉有精准嘅把控,然后放入蛋液中,仲劲细心帮我哋一分为二!呢片和牛真系令我感受到入口即化,配上蛋液感觉令牛肉更滑更好食了,真系回味无穷!😍😍🥰😋
总结,呢间烧肉超值再encore,用一个不太贵嘅价钱就可以食到靓肉,超正啊!!!