2024-01-16
收工之后嚟呢度食最靓嘅2个钟Set A日本萨摩和牛放题,可以同时烧肉+涮涮锅,而且仲有免费酒精放题🤩🐂 萨摩和牛拼盘🔸萨摩和牛肋肉🔸萨摩和牛粒🔸萨摩和牛赤肉🔸萨摩和牛薄切🔸萨摩和牛肋条🔸牛舌薄切一入座会奉上拼盘,卖相一流,而且可以试晒唔同肉先再单嗌自己钟意嘅部位👍🏻 尤其推荐肋肉同赤肉,油脂分布好靓,牛味香浓,肉质鲜嫩,仲有唔同酱汁配搭(烧汁、韩式辣酱、椒盐、寿喜烧汁)😋🐟海鲜🔸甲罗烧必嗌之选,而且值得encore💯 蟹膏份量超多,鲜味十足,配埋蛋汁好惹味🤤🔸蒜香牛油帆立贝肉质弹牙,配埋蒜蓉同牛油更香口。🍲 黑松露牛骨汤香气四溢,仲有好多菇类增添鲜味,打边炉就用上萨摩和牛薄切,相对冇咁油腻,但同样牛味十足~🍺 酒精放题选择好多,我要咗Choya梅酒,入口香甜浓郁,好上脑🧠🔸日本甘虾刺身口感软糯Q弹。🍍 烧菠萝清甜多汁唔多渣。🍦日本雪糕有明治、维记同CoCoBerry,就算食咗好多肉之后都忍唔住食咗三条雪条😂呢度最正嘅系可以同时烧肉+打边炉,萨摩牛尤其高质,其中一位后生女职员嘅态度好好,又细心留意到客人嘅需要💯 另外座位阔落,自助区又多选择,晚市19:30前离座仲有85折优惠👍🏻
🐂 萨摩和牛拼盘
🔸牛舌薄切
🐟海鲜
🔸甲罗烧
🔸蒜香牛油帆立贝
肉质弹牙,配埋蒜蓉同牛油更香口。
🍲 黑松露牛骨汤
🍺 酒精放题
选择好多,我要咗Choya梅酒,入口香甜浓郁,好上脑🧠
🔸日本甘虾刺身
口感软糯Q弹。
🍍 烧菠萝
清甜多汁唔多渣。
🍦日本雪糕