2022-12-05
早几日约咗旧同事食饭,我想打边炉🍲但佢想食烧肉,上网见到牛舞有得满足我哋嘅欲望即刻唔谂book位餐厅环境阔落枱与枱间唔会太迫夹,而且职员服务好好,仲有机械人送餐🤖嘢食除咗餐牌嘅之外,仲有少少熟食可自由拎取,由于我哋目标唔系熟食所以就无拎到了,净系拎咗嘢饮🧃同酱料就埋位准备开吃🍽️一坐埋位就已经送上拼盘,当中嘅萨摩和牛牛肋肉真系好重牛🐮味,基本上食咗萨摩和牛之后食其他牛都已经返唔到转头了😂不枉我哋拣咗依个套餐金菇肥牛卷 正常普通但好在有个锡纸兜以防啲金菇㶶晒👍🏻鸡泡鱼干🐡 真系估唔到有得食,即刻谂起韩国啲市场,以往买返嚟都系即食,未试过烧热食,烧热食软淋淋又香口矶煮鲍鱼 本身都煮得好入味,食落唔un 唔会嚼香口胶咁最后食牛都饱到食唔到甜品🍮熟食同雪糕🍦但点都要嚟返个小篇食烧肉必食嘅菠萝🍍菠萝多汁唔涩口,完美地为今餐划上句号😌由于和牛确系出色,基本上个边炉都系用嚟烚虾🦐同菜🥬而已😂但个边炉唔系差架!依间绝对会系小篇收藏烧肉食店👍🏻
金菇肥牛卷 正常普通但好在有个锡纸兜以防啲金菇㶶晒👍🏻
矶煮鲍鱼 本身都煮得好入味,食落唔un 唔会嚼香口胶咁