2018-04-17 3890 浏览
坑口新开分店!我个坐位上面有抽风机,搞到劲大风,吹中落个头顶,仲要啲风直吹地下入哂枱底,冻死💩 问左店员,无得关左佢或较大细枱面有钟可以一禁就通知服务员过黎,不过服务麻麻,啲店员无乜笑容,而且饮品都唔记得提我地叫,要问到先话有~伴菜有海带、泡菜、沙律、洋葱萝白,炉边有得煮蛋,全部仼添唔洗钱,正正常常质素~叫左个猪肉套餐,有护心肉、猪颈肉同一啲菇。全部都腌左,食得有甜味同易烧得香口,但肉味就无咁出,啲肉全部都唔韧易咬芝士炒年糕伴拉面好普通,年糕够烟韧,另外有鱼糕同埋蛋。面就有啲俾啲汁浸淋左,唔够爽口弹牙。韩式猪肉饺子刀削面,呢款饺子煎会更好食,入面啲𩠌都唔够味。刀削面面质几烟韧,但食落有浸酸味,同埋啲汤都冇乜海鲜味,唔系好清甜石锅拌饭(章鱼)就几好食,啲𩠌菜同个酱汁好夹,有啲饭比个石锅烘热变饭焦,章鱼够爽口,热菜来讲最好食呢个!蓝天柠檬汽水阵味有少少似牙膏,味道太过人工石榴果醋就自然啲,不过都几甜既,有少少酸味买三个套餐送多一个,会送拣完最平个个套餐,三个人死会饱死~
坑口新开分店!

猪肉套餐

芝士炒年糕伴拉面

韩式猪肉饺子刀削面

石锅拌饭(章鱼)

蓝天柠檬汽水阵味有少少似牙膏,味道太过人工

蓝天柠檬汽水

石榴果醋就自然啲,不过都几甜既,有少少酸味

石榴果醋

买三个套餐送多一个,会送拣完最平个个套餐,三个人死会饱死~
2018-04-15
猪肉套餐
芝士炒年糕伴拉面
石锅拌饭(章鱼)
石榴果醋