2023-10-03 1273 浏览
今次系我第二次黎食 我本身好钟意食点心 烧卖虾饺一定必叫 佢个烧卖一共有4粒 我第一次同我朋友黎食个时 一人食2粒 我个两粒无虾 我朋友个个就有 咁我就奇怪 但因为食饭时间好赶 我无再留意啦 食完就即刻走 到我下次再去食又系咁我就即刻问佢 第一个职员竟然答我 烧卖上面𠮶啲蟹籽就系虾😂😂😂之后我唔接受佢叫第二个职员同我讲 我就话点解两粒有虾两粒无虾 佢就话喺个师傅包嘅时候包漏咗😂😂我话我第二次嚟食你都系咁㖞 佢就话咁你取消佢啦 然后将我同我朋友个碗 直接扔上去个烧卖笼上边 之后仲要俾我听到佢同收银讲 31号张枱取消个烧卖佢佢话我地个烧卖无虾㖞 一句sorry一都无 好,明显就系偷工减料啦 态度又差 真系无下次👎🏻👎🏻
用餐时段