2022-02-17
一向都系齐柏林嘅fans,同时有好钟意食烧卖皇后嘅烧卖,最近竟然比我见到佢哋有crossover😱 从来冇谂过烧卖都可以作为热狗嘅馅料🤣🤣 一于挑战下😏.齐齐行运二人套餐 $128🔹烧卖热狗🔹澳式风情热狗🔹烧卖飞船小食杯🔹薯饼🔹汽水 x2 (+$20樽仔奶茶 x2).讲真 呢个烧卖热狗真系几好食😂 佢系用咗猪肉冬菇烧卖,食落几有冬菇嘅香味,而且口感几爽口弹牙,好似食紧肉丸咁,冇乜违和感🤣 炸过嘅烧卖特别香口,加埋洋葱酱汁同辣椒粉,好惹味😋😋澳式风情热狗就不嬲都食开,馅料有芝士,烟肉,菠萝,纽伦堡肠,同千岛酱,其实即系夏威夷风光嘅热狗版,特别钟意佢加咗菠萝,食落好开胃😆😆小食杯除咗有经典嘅洋葱圈,鸡块同埋格格薯块之外,当然唔少得烧卖啦,呢个都系我最钟意嘅冬菇猪肉炸烧卖,同埋其他西式小食放埋一齐,简直系中西合璧🤪因为唔饮汽水嘅关系,加钱转咗两杯樽仔奶茶,本身仲有伯爵茶拣,可惜卖晒,呢杯港式奶茶饮落又几香醇㖞,食完热辣辣嘅热狗后饮更系透心凉!所以话齐柏林真系食极唔厌,下次会继续encore😎
齐齐行运二人套餐 $128
🔹烧卖热狗
🔹澳式风情热狗
🔹烧卖飞船小食杯
🔹薯饼
🔹汽水 x2 (+$20樽仔奶茶 x2)
所以话齐柏林真系食极唔厌,下次会继续encore😎