2023-10-08 1710 浏览
卧虎藏龙酒吧餐厅‼️🥳 烧鸡饭超好食🐥🔥有唔同国家主题特色调酒 造型都好靓又好饮 非常推荐🫖🍹🍸 酒鬼喜出望外💦 真系值得一试٩(๑˃̌ۿ˂̌๑)۶❣️Lady Grey $120Lady Grey Infused Bombay Sapphire/Fino Sherry/ Orange Oleo Saccharum/Simple Syrup /Lemon Juice/Whey杯酒好多wow factor‼️第一系个造型太可爱了🥹 竟然系用twinning 茶杯上🫖☕️ 想买返只🤣 成件事即刻好Elegant~仲有件opera Cake🤤 杯酒都比想像中浓苦 有甜嘢食吓好正👌🏻面头一层foam好幼滑 真系似奶泡🥛 酒精度高我觉得有20-30😛 系成人的酒💦另外都好想try日本🇯🇵 有梅酒清酒绿茶柚子🍵🍶 美国系有花生酱味🇺🇸🥜❣️黄咖喱蟹肉蒜蓉包 $88很不错👍🏻 小食黎讲份量好多 蒜蓉包香脆配上黄咖喱超夹🥖🥘 蟹肉都肉眼可见🦀❣️醉香脆皮烧鸡 $188每台都有点 要等一阵👌🏻 真系有水准(˵ ˃̶̀ε ˂̶́ ˵)ෆ⃛呢只鸡似西餐厅高级几百蚊嘅烧鸡 差唔多有半边🐥 鸡肉都散发着酒香🍶 皮好脆好脆🤤 鸡日日食 真
卧虎藏龙酒吧餐厅‼️🥳 烧鸡饭超好食🐥🔥
有唔同国家主题特色调酒 造型都好靓又好饮 非常推荐🫖🍹🍸
酒鬼喜出望外💦 真系值得一试٩(๑˃̌ۿ˂̌๑)۶

❣️Lady Grey $120

❣️黄咖喱蟹肉蒜蓉包 $88

❣️醉香脆皮烧鸡 $188
呢只鸡似西餐厅高级几百蚊嘅烧鸡 差唔多有半边🐥 鸡肉都散发着酒香🍶 皮好脆好脆🤤 鸡日日食 真系第一次食到呢个style😼
饭粒粒分明吸饱鸡汁 单食已经好香🍚旁边仲有啲蕃茄仔腌黄瓜🥒🍅 超级出色‼️

灯光美气氛佳 调酒出色 餐点有水准🥳 很推荐‼️
2098 浏览