2024-01-30 5418 浏览
走过门口,香味扑鼻,一入坐,咖啡店𠮶阵熟悉嘅舒服嘈杂声就围绕喺耳边,好过瘾👂!今日我点咗签名烧鹅拼盘,色泽金黄,哎吔,脆皮声乐章先!夹一块落口,外皮脆到够哂分, 肉层软嫩得嚟肉汁丰富,吓死牛叉!🍽每一啖都为味蕾带嚟正!再点杯冻鸳鸯,茶香咖啡味融合得咁完美,配到烧鹅真系正过拍拖!饮一啖,凉快过心头,暑气全消,真系爽口得滞🍹! 仲嚟个腊味煲仔饭,啲饭香烟腾腾,腊味香气扑鼻,食落去,晶莹剔透嘅油花,每粒饭都饱满得黎香口,一啖下肚,暖笠笠,滋味丰富,份量又正!食完之后心情好得嚟又满足,人哋讲「食得是福」,今日系真系食到三分福啦!下次肯定要再黎,一𩠌一饮皆美味,值得推介,呢度真系饕餮盛宴嘅代表!