2023-11-11
Piccolo w/ Oat Milk ☕️🥛无谂到用植物奶都可以拉到几靓嘅海马图案~👍🏼 同咖啡师讲咗钟意比较fruity 咖啡豆~最后作品如我所愿😍Flat White w/ Oat Milk☕️🥛向来都钟意饮奶嘅我都系时候收收手,因为近排肠胃麻麻。不过barista 哥哥好健谈,倾倾吓就话俾植物奶我,等我可以照饮到有奶嘅啡,同见到拉花~ 讲起拉花,佢喺咁细嘅杯,仲拉到线条咁清晰嘅心心❤️图案,小弟表示欣赏!😆 讲返杯啡先,话说我系冇同佢讲自己系钟意饮甘苦同厚身少少嘅豆,但佢自动波帮我冲咗⋯ 🤭 仲要啡豆油脂🫘够多,做到一个好浓密嘅奶泡之余,饮落去仲好顺滑,啡味唔算苦又带有回甘嘅after taste,为我疲倦嘅心情叉叉电⚡️!!地址:湾仔骆克道146-168号地铁:湾仔站A出口
Piccolo w/ Oat Milk ☕️🥛
Flat White w/ Oat Milk☕️🥛