2018-08-07 101 浏览
营然好味 今日两点令钟去左呢间叫营然既小店叫佢做小店既原因系 舖入面真系得十个八个位呢个钟数黎就唔洗排队,但我相信lunch time一定要排了 (位那么少🙊)叫餐嘅时候,系用纸同笔嚟落柯打嘅唔知系咪因为两点嘅时候,小店无咩人所以店员叫我哋坐低,食完先畀钱!但系朋友话之前食过,系自助形式!客人要自己点完餐,畀完钱,自己攞嘢食!再自己攞翻D食物去自己个位!朋友推廌我食手撕鸡,但系唔听话既我,见到有口水鸡 就一心叫左呢个(屁孩无误)🙊同埋见到openrice个个都系食饺子同埋手撕鸡,仲未有人写口水鸡,所以就帮大家试下味啦!最后事实证明 我系无错既!😏😏😏口水鸡真系好食过手撕鸡(个人口味)食咗两啖朋友嘅手撕鸡,麻辣味都好够!捞埋麻油,好香口!鸡肉都唔会太鞋,味道唔错而我叫𠮶个口水鸡,个酱汁真系不得了!好食到我问个店员有冇得成樽买走!好可惜嘅系,佢哋话而家暂时未有,但系可以同老板反映下,睇下迟D会唔会推出!个鸡好滑,而且有好多嚿,配埋个白饭食完真系咪话唔饱!另外,加分嘅系,佢嘅手撕鸡同埋口水鸡都会有好多嘅菜喺侧边,啱晒都市人,有机会可以食多d菜👍🏿👍🏿👍🏿总括而言,价钱适中 中意食辣既朋友一定
营然好味
今日两点令钟去左呢间叫营然既小店
叫佢做小店既原因系
舖入面真系得十个八个位

叫餐嘅时候,系用纸同笔嚟落柯打嘅
唔知系咪因为两点嘅时候,小店无咩人
所以店员叫我哋坐低,食完先畀钱!
但系朋友话之前食过,系自助形式!
客人要自己点完餐,畀完钱,自己攞嘢食!
再自己攞翻D食物去自己个位!

朋友推廌我食手撕鸡,但系唔听话既我,
见到有口水鸡 就一心叫左呢个(屁孩无误)🙊
最后事实证明 我系无错既!😏😏😏
口水鸡真系好食过手撕鸡(个人口味)

食咗两啖朋友嘅手撕鸡,麻辣味都好够!
捞埋麻油,好香口!鸡肉都唔会太鞋,
味道唔错
而我叫𠮶个口水鸡,个酱汁真系不得了!
好食到我问个店员有冇得成樽买走!
好可惜嘅系,佢哋话而家暂时未有,
但系可以同老板反映下,睇下迟D会唔会推出!
个鸡好滑,而且有好多嚿,
配埋个白饭食完真系咪话唔饱!

总括而言,价钱适中 中意食辣既朋友
一定要黎试下,因为口水鸡个汁真系无得输