2021-09-01 45 浏览
今日番工好开心,收工, 返屋企食饭之前谂住买啲嘢加料, 经过弥敦道见到呢间陶园烧腊好精神!!又干净🥳🥳🥳所以呢就决定买咗叉烧喇!同埋买咗个油鸡返屋企啦🐣🐣佢个叉烧好靓呀!好亲切嘅斩料师父会主动问我系咪要半肥瘦, 因为我系㶶边嘅叉烧控, 所以叫埋师傅畀㶶边位我❤️❤️可能系出炉时间,闻到好香。见到啲麦芽糖令立立!!即刻试咗件,哗劲正❤️❤️跟住个油鸡呢都睇得出佢好干净, 佢完全唔会有平时啲烧腊舖可能有鸡毛呀,或者你感觉到污糟嘅感觉, 返到屋企食呢佢啲鸡肉好嫩滑啦未到有㗎㖞屋企有老人家呢呢个都够晒清呀啱佢地食👩🏻‍🌾👩🏻‍🌾另外,呢间铺头都有一啲烧腊饭买呀!价钱都好抵🥰🥰好适合喺附近返工嘅朋友仔系度食快餐。
又干净🥳🥳🥳

所以呢就决定买咗叉烧喇!同埋买咗个油鸡返屋企啦🐣🐣
佢个叉烧好靓呀!