2022-09-02
爆丼屋 | 新鲜鱼生丼饭🍣🍣九龙湾Megabox都有唔少野可以行 仲有接驳巴士免费直达Megabox听到爆丼个名已经谂起个画面 一大碗饭 上面铺满丰富既鱼生 系视觉既冲击😊环境装修都好高档次 灰色为主调 木色既台同座位 台与台之间宽敞 有私人空间 令到食野既时候有自己既空间既感觉 灯光好光猛✨✨随餐仲有配埋面豉汤 昆布味浓而有味三重大极上丼🍚🍚有七八块拖罗 海胆份量都唔少 蟹肉围住个碗边 成个饭有种满泻既感觉 亦都系吸引之处😊拖罗系质素十分高 入口即融🔥 油脂分布合适 海胆系日本 味偏淡而鲜甜 食到海胆本身既鲜味 捞埋饭一齐食好正三色海胆盛丼🍚🍚总共有三款海胆 加拿大 韩国同日本 一深一浅 味道一浓一淡 绝配 颜色非常丰富 十分吸引 面头仲有一只生蛋✨成碗海胆捞饭食 感觉好好而满足海胆有微微海水味 鲜味好够芒果汁 番石榴汁🥤🥤唔想饮太高糖份既气水 仲有得拣果汁✨芒果汁同番石榴汁都好出色 果汁味道浓郁而唔会太甜🍴整体评价:爆丼视觉冲击既餐厅 可以豪华咁食唔同类形既鱼生刺身😊拖罗十分高质素 拍得住日本既鱼生🔥三色海胆捞饭食 有浓有淡既海胆味道变化 各有滋味推介指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️——————
随餐仲有配埋面豉汤 昆布味浓而有味
爆丼视觉冲击既餐厅 可以豪华咁食唔同类形既鱼生刺身😊
拖罗十分高质素 拍得住日本既鱼生🔥
三色海胆捞饭食 有浓有淡既海胆味道变化 各有滋味
推介指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 九龙湾宏照道38号企业广场5期Megabox1楼21-22号舖
付款方式
现金