行入去这家店,食早餐嘅人潮涌涌,我点咗碗热腾腾嘅碎牛肉粥同埋一对炸两,真系扑鼻香呀!碎牛肉粥嘅米粒爽滑,每啖都好似轻轻搓过喉咙咁,再加上𠮶啲嫩滑嘅牛肉🍖,真系好夹!而炸两啲油条嘅外皮香脆得嚟唔会咬落去太油腻,包埋肠粉嘅口感真系惹味到不得了!想话俾你知,𠮶啲芝麻酱味道正,完美补充返炸两嘅味道。仲有,我哋叫咗份炒面,平时食炒面惊油太重,但呢度嘅面条一啲都唔会过油,镬气足,每条面条都包裹住淡淡豉油香,真系好够味!加埋啲芽菜,提提鲜,食落更爽口。真系冇得顶,系咁「吖嗱捞𠵌㗎」!🍜 见到隔离枱嘅哋位叫咗块煎堆,香香脆脆嘅,佢哋食得好开心,下次我都一定要试吓!局外人望落真系好有食欲添!总之,想要一个港式早餐嘅正宗体验,未走到别处啦,先嚟呢度试吓!👍