2023-01-08 18 浏览
第二次嚟食Maido,上了次老公带我平安野食后记住左~ 今日去完圣堂嚟食!星期日早嚟唔洗排队~ 呢度同街嘅其他韩国店差唔多,都系用纸仔写低叫野食,环境都系简约为主。韩国小菜 - 韩国泡菜、麻油芽菜、清油白萝卜前两者比较大众化,反而清油白萝卜几特别。佢爽口得嚟又有啲油份!男士好钟意食,估佢唔到。refill then~铁板牛仔骨炒粉丝 $179粉丝用红萝卜洋葱同埋云耳炒成,当然唔少得甜汁!甜粉丝系韩国菜特色之一!如果唔系特别好想食粉丝,价钱可以叫就咁铁板牛仔骨,抵!牛仔骨好软,两咬都入口,唔会话要「车肉」!有时有啲牛仔骨好难咬开!铁板八爪鱼盖饭 $108除咗主要嘅八爪鱼之外,仲有椰菜、翠玉瓜、香葱、红萝卜等等配泡菜汁炒成!好juicy爆小汁既八爪鱼,成个汁好送饭!米饭好好食!爆满胀米,好黏黏痴痴!韩国饮品 - 提子汁 $20小巧甜白提~

韩国小菜 - 韩国泡菜、麻油芽菜、清油白萝卜

铁板牛仔骨炒粉丝 $179

铁板八爪鱼盖饭 $108

好juicy爆小汁既八爪鱼,成个汁好送饭!

米饭好好食!爆满胀米,好黏黏痴痴!

韩国饮品 - 提子汁 $20
小巧甜白提~