2024-01-21
今次去𠮶间店食咗一场简直正到弹起嘅飨宴,无论系香口落肚嘅Bombay Chicken Pizza定系Premium Sausage Pizza都令我心思思!Bombay Chicken𠮶阵香辣嘅咖喱味同烤鸡肉撞埋一齐,简直系口感同味道嘅完美织梦工艺家!至于Premium Sausage则喺𠮶个清新蔬菜兜下,有一种意想不到嘅新鲜感觉,特别系啲香肠添,肉味搣搣咁好咬!Juicy Beef Mince Crusta喺我口入面,个免治牛肉似乎仲系喷热气,红酒嘅香气提升咗整体风味,而海鲜爱好者一食Seafood Chowder Crusta就知,啲鱿鱼同海鲜新鲜得滞得嚟又唔腻,简直系海洋嘅精华赠咗你。艺丽𠵱话啲小食都嚟得够轰烈!呢个不可轻看嘅Potato Fritters香脆无比,而啲大蕃薯条嘅蒜香酱汁包您一嘴嘅满足感,几有份量!最后仲收到一份热辣辣嘅曲奇饼,啖啖牛油香,端正嘅甜度令人回味无穷。喺呢个主张健康嘅店,尝咗既美味又食得放心,落嚟一定仲要再帮衬!🍕🥗🍪