2021-06-22 66 浏览
住观塘嘅我哋,仲有一个地方成日会去,就系铜锣湾喇!铜锣湾百德新街唔单止环境好,仲有好多好嘢食,呢间 Moo Moo Plus,我哋经过几次都好想入去试,因为觉得好Chill,后来我哋试咗观塘嘅Moo Moo觉得好惊喜之后,就立定决心要试埋呢间。铜锣堡 HK$148除咗钟意食汉堡,仲好钟意食鹅肝,呢两样加埋一齐,未食都知会好香。佢嘅汉堡一如既往保持水准,由于太厚,一定要用刀切嚟食。鹅肝处理得相当好,唔膻而且外脆内软,外皮少少㶶多多脆,份量大大旧。Moo Moo汁系成个汉堡嘅灵魂,𠮶阵大大嘅生蒜香味,好啱我呢个蒜头控。平铁牛排 HK$180 牛排处理得好好,睇得出系好靓嘅部位,食入口嫰滑又多肉汁,一啲嚡口感觉都冇。最欣赏系个焗蒜头,哗!好少地方有得食喇依家,而且佢焗嘅时间啱啱好,完全带出蒜头嘅香甜。 炸洋葱 HK$58 香口够多汁,一个字:正!PS 呢度嘅环境真系好好,坐得舒服,望出去个View又靓,好啱周末Chill一番。

铜锣堡 HK$148

平铁牛排 HK$180

炸洋葱 HK$58
香口够多汁,一个字:正!

铜锣堡
平铁牛排