餐厅位置几隐世 坚尼地城C出口又要转左又要转右 但为左爆汤牛角包是值得的高楼底 睇得出装修落左心思 利用装饰同灯光突显层次感 台櫈物料都好好虽然台与台之间唔密 但因为装饰摆设主要系围住四周 中间全部留比客坐 当满座个阵有压迫感冬荫龙虾汤流心牛角包 / 法式龙虾汤流心牛角包 - $58 / $58一切开啲汤已经涌出黎 汤既分布几平均 唔会得第一刀爆汤 不过建议切开两半之后叉住食 咁就每一啖啲龙虾汤都系涌入你个口入面口喇鱼仔比较重口 冬荫龙虾汤既冬荫味未够浓又冇辣 但可能考虑到太浓就会盖哂牛角包味挂法式龙虾汤 龙虾味比冬荫龙虾汤既龙虾味突出 虽然鱼仔觉得法式龙虾汤好食啲 但毕竟唔系处处都食到冬荫龙虾汤牛角包 所以建议同朋友share食啦 招牌西班牙黑毛猪腩配黑毛猪颈 - $178同牛角包比比较一般 西班牙黑毛猪腩同西式烧肉差唔多 食不出特别之处 肉质就系比烧肉好 但肥脂分布一般 靓啲既烧肉蟹肉流心蛋龙虾汁烩饭 - $168超大碗!!蟹肉份量都好足 但可惜因为一开始食左龙虾汤流心牛角包  龙虾汁烩饭比较上就淡口了相信如果冇食牛角包 个烩饭味道是刚刚好的记得一定要拌匀流心蛋食 拌匀后味道层次丰

[环境 7/10]

[食物 8/10]