2023-04-30 192 浏览
食完晚餐 见妈妈好踊跃话想食呢间甜品🍦🍨而我阿妹都话阿妈喺度食嘢一定会嗌呢间甜品咁我就抱着好奇嘅心态去睇吓呢间舖头系咩料见到佢有几个窝夫雪糕嘅组合🧇🍨心谂呢啲甜品周街都系㖞 有咩咁特别不过都照嗌咗个爆炸窝夫雪糕套餐 咁佢有得拣两球Movenpick雪糕同三件窝夫 雪糕方面,就拣咗朱古力同士多啤梨 窝夫方面,佢问我哋想要乜嘢酱 花生酱定朱古力酱 个姐姐好好人,话花生酱好食啲 所以就拣咗花生酱 而且可能妈妈天生丽质嘅关系 佢再送多一球雪糕俾佢 🫣妈妈真系好可爱🤣🤣佢一上碟嘅时候已经见到佢个摆盘好靓 求其打卡,都非常吸引眼球 佢个窝夫系外脆内软 而且有花生酱同炼奶 有一种食街边格仔饼嘅感觉 不过佢面头再洒咗少少士多啤梨粉 令到香味十足 热辣辣嘅窝夫 加上香浓奶滑嘅雪糕 冻热嘅温度喺口腔入边交融 令到成个甜品升华左唔少😋😋 完全觉得值回票价 推介!!
食完晚餐 见妈妈好踊跃话想食呢间甜品🍦🍨
而我阿妹都话阿妈喺度食嘢一定会嗌呢间甜品

咁我就抱着好奇嘅心态去睇吓呢间舖头系咩料
见到佢有几个窝夫雪糕嘅组合🧇🍨
心谂呢啲甜品周街都系㖞 有咩咁特别
妈妈真系好可爱🤣🤣

2023-04-27
$78 (宵夜)